Over ons

Mixed Lionsclub Utrecht Novum

Mixed Lions Club Utrecht Novum is een enthousiaste club vrouwen en mannen tussen de 30 en 55 jaar die zich geheel belangeloos inzet voor, met name, lokale goede doelen. Wat in 2007 uit idealisme werd geboren is uitgegroeid tot een vrolijke, dynamische club jonge mensen die, onder de Lionsvlag, actief zijn in het Leidsche Rijn gebied. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor voornamelijk lokale goede doelen. Dit betreft zowel materiële als immateriële hulp.

LEO Club Ultrajectum

Een LEO club is een groep van studerende en werkende enthousiastelingen van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komen om de maatschappij te helpen. We  organiseren activiteiten waarmee we goede doelen steunen. Dit kan kan een evenement zijn waarmee we geld ophalen voor een stichting, maar ook het organiseren van bijvoorbeeld een bingo avond bij een verzorgingshuis. Daarbij brengt de gezellige club je in contact met verschillende mensen, kun je je ervaringen delen en je horizon verbreden.

Wat betekent LEO?

Leadership
Experience
Opportunity

Voor het organiseren van allerlei activiteiten worden binnen de LEO club commissies gevormd, die elk hun eigen taak vervullen. Je krijgt hierin de kans om in een gemoedelijke omgeving je organisatietalent te ontwikkelen en brede ervaring op te doen. Bij de LEO’s krijg je dus alle kans om je te ontplooien waarbij je je tevens inzet voor hen die hulp nodig hebben.

Ben je geïnteresseerd in de Utrechtse Leo’s, wil je meer informatie of wil je lid worden?
Ga dan naar de contactpagina en stuur ons een mail!

Ten behoeve van haar fondsenwervingsactiviteiten is er een aparte stichting opgericht. Deze stichting heeft de ANBI status.
Handelsnaam: Stichting Activiteiten Mixed Lions Club Utrecht Novum. Kvk nummer: 30237124 Vestigingsadres: Edmund Nicklaan 16, 3451 SN Vleuten emailadres: badeendrace@gmail.com

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close